Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Bu anlamda yangın merdivenleri önemlice anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş verişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu yöntem sebebiyle kapı sessiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilim verecektir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan tuzakındığı yapı kullanma sınıflarında, bir koridor muhtevaindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, evetğmurlama sistemi olmayan konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan kuruluşlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az gayrimümkün.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni plan muhtevain zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binalarda kâin yangın Yangın Çıkış Kapısı bapları ve esas kapıların cenahı esna yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kabil, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın anında insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu kondisyon yangın merdiveni imalatı karınin müstelzim özenin gösterilmesi gerektiğini soyıtlamaktadır. 

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page